In de Noordoostpolder wordt veel samengewerkt. Ondernemers onder elkaar, maar ook door de  gemeente en verenigingen wordt de meerwaarde van samen optrekken duidelijk gezien. Buiten de gemeentegrenzen de samenwerking opzoeken wordt nog niet door iedereen gedaan. En dat terwijl juist daar ook een hoop te halen valt! Wat denk je van collega-ondernemers in de provincie, of nieuwe klanten in een randgemeente naast ons? En daarnaast zijn er vele initiatieven vanuit Regio Zwolle/MKB Nederland en Horizon Flevoland waar (onder andere) ondernemers gebruik van kunnen maken. 

Tijdens het symposium ‘Samen sterk in de regio’ dat BVN samen met de gemeente Noordoostpolder organiseert, zal keynote spreker Nicolaas Duin op een muzikale wijze ingaan op het thema regionale samenwerking in gaan. Partijen MKB Nederland/Regio Zwolle en Horizon Flevoland zullen deze avond aanwezig zijn met informatie. Tijdens het rondetafelgesprek met ondernemers doe je tal van ideeën op voor jouw eigen onderneming. De avond wordt geleid door avondvoorzitter Tineke Stuifzand.

Na het programma is er vanzelfsprekend voldoende tijd om onder het genot van een lekker hapje en drankje elkaar te ontmoeten en de informatiekramen van MKB Nederland/Regio Zwolle en Horizon Flevoland te bezoeken voor meer informatie.

Datum: donderdag 12 oktober
Ontvangst: 19:30 uur
Start: 20:00 uur
Locatie: Eigenwijze, Schoterpad 1 Bant

Meld je hier aan!

Terug