Ben jij actief in de “free from”, plantaardige, vegan, functionele, biologische voedingsproducten of ben je een verpakkingsbedrijf vrij van plastic? Ga dan op een laagdrempelige manier in gesprek met potentiële samenwerkingspartners tijdens de Free From Food Expo.

De Free From Food Expo vindt op 22 en 23 november plaats bij RAI Amsterdam. De vakbeurs staat volledig in het teken van de toekomst van veganistisch, plantaardig, “free from” (suiker, lactose, etc.), biologisch en functioneel voedsel, dranken en kant-en-klare oplossingen. Naast de mogelijkheid om kansen te ontdekken voor jouw organisatie is ook het internationale matchmakingevent, georganiseerd door het Enterprise Europe Network (EEN), onderdeel van deze beurs.

Meld je hier aan voor het matchmakingevent en maak een bedrijfs- en samenwerkingsprofiel aan. Op basis van de online profielen die de deelnemers aanmaken, weet je wat partijen vragen en te bieden hebben. Je kunt als beursbezoeker €65,- besparen door je ticket voor de beurs vooraf online te bestellen. Deelname aan het matchmakingevent is gratis en het is ook mogelijk om online deel te nemen.

Heb je vragen over het matchmaking event of over de beurs zelf? Neem dan contact op met Ellen Wermink, projectmanager international.

Terug