Het is weer bijna tijd voor het Flevoland Groeit! Event, hét jaarlijkse event voor mkb-ondernemers. Deze editie staat helemaal in het teken van toekomstbestendigheid en de voedsel-, grondstoffen- en energietransitie. Meld je aan voor dit unieke zakelijke event op 29 september vanaf 11.30 uur op Stadslandgoed de Kemphaan in Almere!

Ontvangst met lunch: 11.30 – 12.15 uur 

Plenaire start: 12.15 – 13.45 uur
Gelijk na de lunch, zet journalist, presentator en ondernemer Sander Schimmelpenninck de boel op scherp door middel van een levendige en prikkelende discussie op het podium samen met Flevolandse ondernemers over ‘transities’.  

Deelsessies: 14.00 – 17.00 uur
Met de discussie nog in het achterhoofd doe je tijdens de drie door jouw gekozen deelsessies inspiratie en kennis op. Je krijgt ook handvatten om vervolgens zelf in actie te komen voor jouw eigen bedrijf!

In de eerste ronde kun je aan de hand van de case van innovatief high-tech bedrijf ASML leren over de transitie naar een circulaire supply chain, kennis opdoen over de zero emissie bouwplaats in 2030 en relevante verduurzamingsoplossingen voor jouw bedrijf óf meegenomen worden in de wereld van stadslandbouw en korte keten initiatieven. 

In de tweede ronde gaan Flevolandse bedrijven tijdens een speeddate graag met jou in gesprek over oplossingen voor energieopslag, kun je alvast proeven wat er over 10 jaar op de menukaart staat óf kun je meer te weten komen over subsidies waar je gebruik van kunt maken om jouw bedrijf meer circulair te maken.

In de laatste ronde word je meegenomen in de bouw van een klimaatpositief bedrijf en de toekomst van ons voedselsysteem, ervaar je zelf de mogelijkheden van duurzaam en milieubewust stucen met leem óf ontdek je wat er komt kijken bij de techniek en ontwikkelingsaspecten van een kleinschalig collectief warmtenet.

In het Netwerkpaviljoen is er genoeg ruimte om te netwerken. Maak daarnaast tijdens de speeddates van Digilab kennis met studenten en hoor wat zij kunnen betekenen voor de digitale transitie in jouw bedrijf. 

Na de laatste ronde sluiten we om 17.15 uur plenair af onder het genot van een hapje en een drankje.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor het event. 

Terug