De corona crisis was voor veel ondernemers een onverwachte afslag in hun ondernemersreis. Nu is het tijd voor de volgende stip aan de horizon, we gaan on the road again!

Op 30 september is de volgende editie van ons jaarlijkse Flevoland Groeit! Event en onze directeur Marco Smit nodigt je graag persoonlijk uit.
Dit kan op twee verschillende manieren:
– Download de Fectar-app, open de uitnodiging en klik op bekijk in VR en plaats Marco in jouw (thuis)kantoor.
– Je kunt de uitnodiging ook zonder app bekijken door het onderstaande filmpje af te spelen.

Fysiek
Wij hebben twee routes voor jou uitgestippeld. Beide routes nemen je mee langs drie Flevolandse gemeenten waar je op mooie locaties deel kunt nemen aan deelsessies over actuele onderwerpen. Onderweg kun je luisteren naar podcasts over het stukje Flevoland waar je op dat moment rijdt.

Online
Uiteraard houden wij rekening met de ontwikkelingen rondom corona en zal je ook online deel kunnen nemen aan het event. Je kunt dan live meerijden met een van onze deelnemers, podcasts beluisteren en korte filmpjes bekijken over Flevoland.

Plenair gedeelte
De hoofdspreker is econoom en journalist Mathijs Bouman. Hij is vaste columnist van Het Financieele Dagblad en redacteur/econoom van Nieuwsuur. Mathijs Bouman zal vertellen over de Nederlandse en Flevolandse economie. Door die twee naast en over elkaar te leggen krijgen we inzicht in de sterktes en zwaktes van de regionale economie en het lokale bedrijfsleven. Hoe staat het ervoor in Flevoland?

Rij mee met Horizon-app
In de app die speciaal voor dit event ontwikkeld is kun je alle routes en deelsessies terugvinden in de interactieve kaart en netwerken met deelnemende ondernemers door middel van de matching en chat functies.

Wij zien je graag op 30 september, on the road again!

Kijk voor meer informatie en om mee te rijden op horizonflevolandevents.nl

Terug