Ondernemen is lef hebben, kansen grijpen en vooral je nek uitsteken. Vaak met succes, maar tegelijkertijd loop je door alle uitdagingen ook de kans om verkeerde beslissingen te nemen. Meestal worden alleen de successen gedeeld – terwijl er júist veel te leren valt van blunders die anderen al hebben begaan. Daarom organiseren Flevo Campus en UP ALMERE deze No Failure, No Glory avond. Laat je voeden en inspireren door openhartige ondernemersverhalen.

Datum: dinsdag 23 april 2024
Tijd: 17:00 – 19:30 uur
Locatie: Flevo Campus,  Natural Pavilion, Arboretum West (1325 WB) Almere.

Programma overzicht:

  • Inloop met Borrel en Bites: van 17:00 tot 18:00 uur kun je in een ontspannen sfeer netwerken en genieten van heerlijke hapjes en drankjes.
  • No Failure, No Glory stories: geleid door Janno Lanjouw, journalist bij Flevo Campus, delen diverse ondernemers in sessies van 15 minuten hun meest leerzame momenten van falen. Verwacht kwetsbare, maar ook humoristische verhalen over bedrijven die worstelden in de start-up fase, te laat reageerden op marktveranderingen of voorliepen op hun tijd. Wat ging er mis? En wat hebben ze ervan geleerd en hoe werden ze hierdoor succesvoller?
  • Q&A: na elk verhaal heb jij de kans om je vragen te stellen. Duik dieper in de ervaringen van deze ondernemers en leer van hun inzichten.
  • Wrap Up en Borrel: om 19:00 uur sluiten we de avond af met een borrel, waarbij je de gelegenheid hebt om verder te praten, ideeën uit te wisselen en nieuwe connecties te maken.

Meer informatie: Event: No Failure, No Glory! | Flevo Campus

Terug