Samen met Bedrijfskring Lelystad en Platform Veilig Ondernemen Midden-Nederland organiseert gemeente Lelystad op 16 november 2023 het evenement Digitaal veilig ondernemen. Het evenement is gratis en bedoeld voor alle in Lelystad gevestigde ondernemers.

Het thema van de avond is: ‘better safe than sorry’. Cybercriminaliteit is een groeiend probleem en het is belangrijk als ondernemer op de hoogte te blijven van de mogelijkheden om je bedrijf tegen deze vorm van criminaliteit te beschermen. Tijdens het evenement hoor je hoe criminelen bedrijfsgevoelige informatie van je stelen en hoe je dat kunt voorkomen. De avond wordt afgesloten met een netwerkmarkt en -borrel waarbij je kennis kunt maken met lokale organisaties met expertise in digitale veiligheid, zoals informatiebeveiliging, software- en IT-diensten en cybersecurity.

Is jouw bedrijf expert in digitale veiligheid?
Ondernemers kunnen zich ook opgeven voor een stand op de netwerkmarkt. Een uitstekende kans om jouw bedrijf te presenteren aan een geïnteresseerd publiek en jouw expertise op het gebied van digitale veiligheid met andere ondernemers te delen.

Vrijwilligers gevraagd
Voor dit evenement zijn we op zoek naar ondernemers die willen deelnemen aan een OSINT-onderzoek. Tijdens dit onderzoek gaan ethisch hackers voorafgaand aan het evenement in open bronnen op zoek naar informatie over jou en je bedrijf. Het resultaat zal, uiteraard met jouw toestemming, worden gepresenteerd tijdens het evenement. Op die manier willen we laten zien waarom het belangrijk is om alert te zijn op wat je deelt op het internet en wat de gevaren hiervan zijn. Je kunt je hiervoor aanmelden via e-mail sandrakamp@bedrijfskring.nl.

Aanmelden voor het evenement of voor een stand op de netwerkmarkt kan tot 25 oktober 2023 op Digitaal Veilig Ondernemen – BKL (bedrijfskring.nl).

 

Terug