De Brexit is een feit: Het Verenigd Koninkrijk (VK) heeft de Europese Unie (EU) verlaten. Sinds 1 januari gelden er nieuwe regels voor de handel tussen het VK en de EU. Dit brengt veel gevolgen voor met zich mee voor Nederlandse ondernemers. Zowel voor de import als export. Naast de nieuwe restricties en formaliteiten waar jij waarschijnlijk tegenaan bent gelopen, biedt de Brexit ook kansen voor de hele supply chain.

De regionale ontwikkelingsmaatschappijen Impuls Zeeland en Horizon Flevoland en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord organiseren daarom dit webinar voor jou op 24 juni 2021 van 16.00 tot 17.00 uur.

Geleid door een ervaren ondernemer en twee Brexit-deskundigen gaan wij met jou in gesprek over over welke kansen de Brexit jouw bedrijf biedt en welke tips en trucs jij voor collega ondernemers hebt.
Wij laten ons hierbij graag inspireren door:

  • Roy Spijkerboer; Tweede Ambassadesecretaris voor Brexit zaken bij de Nederlandse ambassade in Londen die een toelichting geeft over de meest gestelde vragen en antwoorden over de afgelopen zes maanden.
  • Johan Beukema; Partner bij Buck Consultants en ervaren expert in locatiestrategie, productie footprint optimalisatie en supply chain-verbetering met een wereldwijde blik.
  • Fred Compeer; Manager container logistics bij Kloosterboer die een inzicht geeft in hoe dit bedrijf om is gegaan met de nieuwe regelgeving en hoe zij ervoor staan na 6 maanden.

Aanmelden en terugkijken
Mis het niet en meld je voor 24 juni aan via dit registratieformulier om de kijkerslink te ontvangen. Na afloop van het webinar ontvang je een link om de opname terug te kunnen kijken.

Wij kijken uit naar een inspirerende sessie, graag tot dan!

Terug